I prisbelönt arkitektur världen över.

Hajoms skjutdörrar, fönster och dörrar står för en unik kombination av isoleringsförmåga, täthet, flexibilitet och beständighet. Hantverket, finishen, estetiken och den gedigna känslan i våra partier har placerat dem i pris­belönt arkitektur världen över.

Våra tekniska innovationer förenat med traditionellt trähantverk ger hållbara produkter som blir vackrare med åren, förbättrar ditt boende och ökar husets värde. 

välkommen till hajoms värld

Kliv in i vårt specialsnickeri. Helt utan löpande band. I allt vi gör finns närheten till den varsamma snickarens hand och hantverkskompetensen som tagit åratal för våra finsnickare att uppnå. Då vi ständigt tillverkar unika produkter finns helt enkelt inga genvägar.

hantverk i generna

Varje produkt vi gör sker på beställning och den blir en egen individ med allt vad det innebär i format, träslag, ådring och ytbehandling. Hantverket finns i vårt DNA och görs i princip på samma sätt som när vi började för mer än hundra år sedan. Känn på ett parti från Hajom – vi tror att det märks.

Allt vi tar i är trä

Ek, körsbär, fur, teak, mahogny – välj bland de vackraste och tåligaste träslagen till ditt Hajomparti. Trösklar gör vi i hårdträet Sapeli – en tätstrimmig ved från Västafrika, känd för sin beständighet mot röta. I allt vi gör är trä ständigt kärnmaterialet. Trä isolerar och leder inte in kyla, till skillnad från stommar av stål och aluminium. Trä åldras med värdighet och det är lika skönt att se på som att ta i.