Lediga jobb på Hajom skjutdörrar

Lediga jobb

Sedan starten 1911 har Hajom Skjutdörrar AB tillverkat fönster- och dörrsnickerier av första klass. Hajom är en ledande tillverkare av skjutdörrar med en unik lyft- och glidkonstruktion som blivit det självskrivna valet bland namnkunniga arkitekter. Idag smyckar Hajoms skjutdörrar, fönster och ytterdörrar arkitektoniska objekt över hela världen. Hajoms främsta marknad är de nordiska länderna men bedriver även export till länder så som Kanada, Storbritannien och Schweiz. Hajom är en del av Inwido koncernen. Läs mer på www.hajom.com och på www.inwido.se

Produktionsutvecklare

Vi satsar vidare vid vår ”läst” och är nu inne i en kul expansiv fas. Vi utvecklar framtidens möjligheter att få njuta av ”ute inne”. Glaspartier, Skjutdörrar, Fönster av högsta kvalitet. För att ta nästa steg och klara både efterfrågan och utveckling av vår fabrik och produkt behöver vi dig med stort intresse för trä, och hur man utvecklar produktion i en modern hantverksmiljö.

Handen och kunskap gör stor del av jobbet, men vi måste också ha maskinpark och processer som hjälper oss att ta nya steg i vår utveckling.

Vi söker dig som med kunskap vill vara med och bygga vad vi tycker är ett av Sveriges finaste träfärädlingsbolag!

Välkommen med din ansökan till helena.carlsson@hajom.com

Sista ansökningsdag 30/4-2021

Läs mer om tjänsten

Innesäljare

Vi söker en Teknisk intresserad Innesäljare till Hajom. Som Teknisk Innesäljare hos oss arbetar du med premiumprodukter inom byggindustrin. Du kommer i huvudsak att arbeta med offerter, kalkylering, orderberedning och uppföljning av förfrågningar. Du har ett nära samarbete med våra fältsäljare där ni tillsammans arbetar för att kunna erbjuda kunden högsta service och bästa lösningarna. Placering i Hajom ca 40min från Göteborg och du rapporterar till Försäljningschef.

Vi tror att du har en teknisk utbildning alt. motsvarande erfarenhet från en liknande roll med ett stort tekniskt intresse. Du har en förmåga att kunna tolka ritningar och det är meriterande om du har en god förståelse för byggprocesser samt erfarenhet av kalkylering och beredning. Vidare är du en van användare av affärssystem och Officepaketet samt behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är affärsmässig, kommunikativ och strukturerad med en ekonomisk förståelse och en tydlig problemlösningsförmåga. Du värdesätter kvalité framför kvantitet i ditt arbete och är en lyhörd person som har lätt för att skapa relationer såväl internt som externt. Kundfokus och affärsmannaskap är ledord för dig.

Du kommer att representera ett välkänt varumärke med produkter och kunnande som ligger i framkant och är i ständig utveckling.

Välkommen med din ansökan till anders.svanqvist@hajom.com

Sista ansökningsdag 1/3-2021

Läs mer om tjänsten


Sedan 2012 har Hajom Skjutdörrar AB varit en del av Inwido, Europas största fönsterkoncern och ett hem för regionens starkaste företag inom områdena komfort, klimat och säkerhet. Under 2019 nådde Inwido en försäljning på cirka 6,6 miljarder SEK och en rörelsemarginal på EBITA på 9,7 procent. Koncernen har totalt cirka 4 400 anställda med verksamhet i Danmark, Estland, Finland, Irland, Litauen, Norge, Polen, Rumänien, Storbritannien, Sverige och Tyskland.
Mer information om Inwido finns på www.inwido.com