Besöka Hajom showroom Göteborg

Showroom Göteborg

Vi ses på Hantverkarhuset!

Välkommen till Hajoms showroom i Hantverkarhuset, här kan ni som vill fördjupa er i SnickarPer och Hajoms sortiment. Här på utställningen kan ni se de senaste nyheterna inom skjutdörrar, fönster och dörrar. Hantverkarhuset erbjuder dig som kund ett brett kunnande kring våra produkter, de erbjuder utöver detta möjlighet att montera våra produkter med utbildad och engagerad personal.

Mötesplats

Showroomet är dessutom planerat som en mötesplats för alla er som arbetar i föreskrivande led. Här ges tillfälle att se och prova våra produkter, ni är också välkomna att ta med er kunder till showroomet för att lättare kunna visualisera era ideér och tankar på plats hos Hantverkarhuset.

Välkommen till:
Adress: Fotögatan 10, 414 74 Göteborg
Telefon: 031-12 47 30
E-post: info@hantverkarhuset.se

Öppettider:
Vardagar kl. 10.00-16.00
Lördagar: Endast tidsbokning. För tidsbokning ring 031-124 730 eller besök www.hantverkarhuset.se 


Sedan 2012 har Hajom Skjutdörrar AB varit en del av Inwido, Europas största fönsterkoncern och ett hem för regionens starkaste företag inom områdena komfort, klimat och säkerhet. Under 2019 nådde Inwido en försäljning på cirka 6,6 miljarder SEK och en rörelsemarginal på EBITA på 9,7 procent. Koncernen har totalt cirka 4 400 anställda med verksamhet i Danmark, Estland, Finland, Irland, Litauen, Norge, Polen, Rumänien, Storbritannien, Sverige och Tyskland.
Mer information om Inwido finns på www.inwido.com