Hajom skjutdörrar

Hajom skjutdörrar

Våra skjutdörrar har en unik lyft- och glidfunktion som ger en känsla som du bara finner i skjutdörrar från Hajom. Känn och jämför så märker du.

Genom att bygga ett uterum kan du skapa en skön kontakt med yttermiljön runt ditt hus. Det kan också bidra till känslan av en förlängd sommarsäsong. Genom att välja skjutdörrar och fasadpartier från Hajom blir ditt uterum även ett av dina bästa innerum. Den synnerligen stabila konstruktionen och kvaliteten i våra partier tillför ditt hus estetiska och funktionella värden som består för en lång tid framöver och de ökar värdet på ditt hus.

Hajom skjutdörrar är indelad i olika serier:  Classic Series & Architect Series .

Vårt syfte är att ge dig marknadens bästa och mest omfattande lösning att skapa ett upplöst förhållande mellan inne och ute. Kärnan i vårt varumärke är Hajom Classic serien. Lyft- och glidkonstruktion i våra skjutdörrar ger bevisad täthet och en fjäderlätt funktion, trots att vi aldrig sparar på massiva och tunga material. Känn och jämför så märker du.

Genom Hajom Architect serien ger vi dig i det närmaste oändliga möjligheter att skapa din egen Hajomlösning som inkluderar dörrar, fönster och skjutdörrar. Allt serverat i den speciella Hajomstilen – som blivit lika mycket en norm som en självklar del i modern arkitektur.

Classic Series

Architect Series

Premium skjutdörrar, klassiska serien

Classic Series

Mer info →

Premium skjutdörrar, arkitekt serien

Architect Series

Mer info →


Sedan 2012 har Hajom Skjutdörrar AB varit en del av Inwido, Europas största fönsterkoncern och ett hem för regionens starkaste företag inom områdena komfort, klimat och säkerhet. Under 2019 nådde Inwido en försäljning på cirka 6,6 miljarder SEK och en rörelsemarginal på EBITA på 9,7 procent. Koncernen har totalt cirka 4 400 anställda med verksamhet i Danmark, Estland, Finland, Irland, Litauen, Norge, Polen, Rumänien, Storbritannien, Sverige och Tyskland.
Mer information om Inwido finns på www.inwido.com