×
Hajom skjutdörrar

Hajom skjutdörrar

Våra skjutdörrar har en unik lyft- och glidfunktion som ger en känsla som du bara finner i skjutdörrar från Hajom. Känn och jämför så märker du.

Genom att bygga ett uterum kan du skapa en skön kontakt med yttermiljön runt ditt hus. Det kan också bidra till känslan av en förlängd sommarsäsong. Genom att välja skjutdörrar och fasadpartier från Hajom blir ditt uterum även ett av dina bästa innerum. Den synnerligen stabila konstruktionen och kvaliteten i våra partier tillför ditt hus estetiska och funktionella värden som består för en lång tid framöver och de ökar värdet på ditt hus.

Hajom skjutdörrar är indelad i tre olika serier:  Classic Series, Architect Series & STEP Series.

Vårt syfte är att ge dig marknadens bästa och mest omfattande lösning att skapa ett upplöst förhållande mellan inne och ute. Kärnan i vårt varumärke är Hajom Klassiska Serien. Lyft- och glidkonstruktion i våra skjutdörrar ger bevisad täthet och en fjäderlätt funktion, trots att vi aldrig sparar på massiva och tunga material. Känn och jämför så märker du.

Genom Hajom Arkitekt Serien ger vi dig i det närmaste oändliga möjligheter att skapa din egen Hajomlösning som inkluderar dörrar, fönster och skjutdörrar. Allt serverat i den speciella Hajomstilen – som blivit lika mycket en norm som en självklar del i modern arkitektur.

Hajoms senaste innovation inom skjutdörrar, fönster och fönsterdörrar – Hajom STEP Series. Konstruktionen skapar ett nytt, ramlöst formspråk i modern fasadarkitektur. Syftet med Hajom Step Series är att skapa en avskalad och ren utsida och komma ett steg närmre Hajoms ambition att sudda ut gränsen mellan ute och inne.

Classic Series

Architect Series

Step Series

Premium skjutdörrar, klassiska serien

Classic Series

Mer info →

Classic Series
Premium skjutdörrar, arkitekt serien

Architect Series

Mer info →

Architect Series
Premium skjutdörrar, STEP serien

Step Series

Mer info →

Step Series