Köpguide

När du väljer Hajom får du över hundra års erfarenhet av finsnickeri. Skjutpartier, fönster och dörrar gjorda av framtidens byggmaterial – trä. Hantverksmässiga partier som håller världsklass och som pryder prisbelönt arkitektur världen över.

Under femtiotalet uppfann vi en egen teknik för skjutdörrar. Vår lyft- och glidteknik innebär att skjutpartier, ibland med vikter på flera hundra kilo, kan löpa så lätt att de kan öppnas av ett barn. Likväl sluter de helt tätt och står orubbligt i nedsänkt läge. 

Att vår tekniska lösning håller, vet vi. Vi har levererat partier som efter decennier fungerar felfritt än idag.

Våra fönster och fönsterdörrar erbjuder samma gedigna utförande som våra skjutdörrar, stor valfrihet i material och kulörval samt en rad tekniska innovationer: toppvridfönster, topp- och sidosvängfönster med dolda beslag och en konstruktion som möjliggör rengöring inifrån. 

Glasinfästningarna är osynliga och glaskassetternas distansprofiler diskreta. 

Alla våra olika produkter ska harmoniera med varandra. Därför tillverkas våra dörrar under samma hantverksmässiga metoder som våra skjutdörrar. Säkerhetsaspekten är viktig:
dolda gångjärn, härdat glas, flerpunktslås och härdade hakkolvar är standard. Utöver det levererar vi tillval som dold dörrstängare, motorlås, inbyggd magnetkontakt för larm och mycket mer.

Hajoms produkter går att kombinera mer eller mindre i det oändliga.

Två vägar till en enda kvalitet: den högsta